Bucătărie franceză
Publicat de Cosmin Meca, 21 noiembrie 2016, 09:55 / actualizat: 1 februarie 2021, 13:38
Șase echipe, formate din 30 de elevi reprezentând școlile ”Liviu Rebreanu”, ” George Topârceanu” și ”Iulia Zamfirescu” s-au întrecut , în cadrul concursului culinar „ZIUA BUCĂTĂRIEI FRANCEZE”, ce s-a desfășurat la Casa de Cultură Racovița.
Manifestarea a fost organizată de Asociația Mioveni – Landerneau, în parteneriat cu ISJ Argeş şi Centrul Cultural Mioveni și a reprezentat o incursiune în lumea fascinantă a mâncărurilor tradiţionale franceze, obiectivul acestui eveniment având o dublă dimensiune: educativă și distractivă.
La final, juriul a punctat preparatele gătite de concurenți, luând în calcul mai mulți factori: gustul și prezentarea preparatului, dexteritatea și originalitatea concurenților.
Iată câștigătorii:
Locul I, echipa ”Les cinq étoiles” – Școala Gimnazială ”George Topârceanu”;
Locul II, ” Les coquilles”” – Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”;
Locul III, ”Les petits chefs”- Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”.
Pe locurile patru, cinci, șase s-au clasat elevii de la Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu și Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”.
Micuții bucătari au fost premiați și felicitați de către organizatori și profesorii îndrumători.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.