Copane de pui in crusta de seminte
Publicat de Cosmin Meca, 12 decembrie 2014, 11:14 / actualizat: 30 ianuarie 2021, 11:37
Ingrediente:
- 1 kg pulpe inferioare de pui
- 250 gr mix semințe (floarea soarelui, sâmburi de pin, dovleac, fistic, susan alb și negru)
- muștar dulce/muștar original Dijon
Mod preparare:
- Spălăm pulpele de pui, le ștergem bine cu un șervet absorbant și le prăjim în 3-4 linguri de ulei câte 7-8 minute pe fiecare parte.
- Le scoatem din tigaie și le lăsăm să se răcească pe un fund de lemn. Nu trebuie să se răcească complet ci să rămână ușor călduțe.
- Le ungem bine bine pe toate părțile cu muștar și apoi le tăvălim prin mixul de semințe. Le presăm puțin ca să se îmbrace perfect în semințe.
- Le așezăm în tava de cuptor tapetată cu hartie de copt și le stropim cu puțin ulei.
- Le coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru cca 10 minute, după care le întoarcem pe cealaltă parte, le stropim cu puțin ulei și le mai coacem încă 10 minute.
- Se servesc calde sau chiar reci.
sursa: lauraadamache.ro
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.