Ciulama de cartofi (mâncare de post)
Publicat de Ducu Mogoseanu, 12 mai 2015, 21:36
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 6 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Foarte ușor
1 lingura faina
o ceapa uscata
sare
piper
vegeta
patrunjel verde
ulei
Se curata cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare.
Se caleste in ulei o ceapa tocata marunt.Se pune peste ceapa putina apa in care au fiert cartofii si se lasa la fiert.
Cand ceapa a fiert se pune faina amestecata cu apa si se fierbe pana se ingroasa sosul.Se adauga vegeta si piper.La sfarsit se pun cartofii si se mai fierb inca 2 minute.Se pune patrunjel verde.
Ciulamaua de cartofi se serveste cu salata in functie de preferinte.
sursa: petitchef
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.