Connect with us

Sport

O noua editie a Jocurilor Nationale Special Olympics Romania

Evenimentul este organizat de Fundația Special Olympics din România

Published

on

Organizatorii ediției 2015 a Jocurilor Naționale Special Olympics România, care se vor desfășura în perioada 29 mai – 1 iunie la Târgu Mureș, au anunțat joi, într-o conferință de presă, participarea a peste 300 de sportivi la aceste competiții.

Potrivit directorului sportiv al Fundației Special Olympics România, Viorel Mocanu, Jocurile Naționale Special Olympics România reprezintă cel mai mare eveniment sportiv din 2015 pentru persoanele cu dizabilități intelectuale, care vor concura la atletism, badminton, bocce și înot.

Evenimentul este organizat de Fundația Special Olympics din România, cu sprijinul Fundației Vodafone România și în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Mureș, Consiliul Județean Mureș, Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, Asociația Down Mureș, Fundația Aplha Transilvană, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr.2, Școala Populară de Arte, Colegiul Național ‘Unirea’ din Târgu Mureș.

Ceremonia de deschidere, în cadrul căreia invitații vor oferi un program artistic, se va desfășura sâmbătă, începând cu ora 19,00, la Sala Polivalentă din Târgu Mureș. În cadrul ceremoniei de deschidere va fi aprinsă Flacăra Speranței, se va crea cercul prieteniei și va fi depus jurământul Special Olympics.

Sursa: agerpres.ro