Connect with us

National

„Un etaj mai jos”- selecționat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto

Radu Muntean se află la al cincilea lungmetraj din carieră.

Published

on

Cel mai nou film al regizorului Radu Munteanu – „Un etaj mai jos” – a fost selecționat în Festivalul Internațional de Film de la Toronto, cel mai mare eveniment de gen din America de Nord, care se desfășoară în perioada 10 – 20 septembrie, informează un comunicat remis miercuri AGERPERS.

Protagoniștii filmului sunt actorii Teodor Corban, Iulian Postelnicu și Oxana Moravec.

„Un etaj mai jos” va rula în cinematografele din România începând cu 18 septembrie și va putea fi văzut în sălile din București, Iași, Cluj, Alba Iulia, Brașov, Brăila, Botoșani, Călărași, Constanța, Craiova, Onești, Oradea, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș, Timișoara și Tulcea.

„Un etaj mai jos” a fost primit entuziast de mai toate marile publicații de cinema ale lumii — de la „Variety”, „Screen Internațional”, „The Hollywood Reporter” și „Positif” la „Le Monde” sau „Le Figaro”. Grație cronicilor din presa internațională, filmul a fost achiziționat de distribuitori din Canada, America Centrală, Argentina, Italia, Ungaria, Grecia, Turcia, Elveția, Cehia și Slovacia, vânzările la nivel internațional fiind gestionate de Films Boutique.