Connect with us

Fapt divers

Horoscop- miercuri, 25 noiembrie

Previziunile astrale pentru miercuri, 25 noiembrie 2015.

Published

on

Berbec
Nu te crampona de cateva banale hopuri, care sunt absolut firesti in evolutia ta spre telul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te asteapta la destinatie.

Taur
Priveste-te cu un dram de detasare, pentru ca esti intr-un punct de turnura a vietii tale. Esti la mijloc intre trecut si viitor.

Gemeni
Da, e frumos sa visezi, dar inainte de a te avanta spre varfuri foarte inalte, ar fi bine sa-ti cantaresti atent resursele, ca sa te arunci spre lucruri pe care esti capabil sa le si atingi.

Rac
Ridica-te pentru drepturile tale si pentru principiile in care crezi cu tarie! Nu-i lasa pe altii sa le calce in picioare, doar pentru ca au mai mult tupeu.

Leu
Taci si faci, e mai bine asa, decat sa povestesti tuturor ce planuri marete ai. Mai degraba duci ceea ce ai inceput la indeplinire.

Fecioara
Ai curaj sa ceri daca vrei sa si primesti ceva de la viata. Indiferent care sunt nevoile tale actuale, primul lucru e sa ridici ochii spre cer si sa ceri fara frica.

Balanta
Iti faci griji fara rost, cand tot ce ai avea nevoie in acest moment ar fi o strategie foarte detaliata pentru a depasi hopul care consideri ca te tine pe loc.

Scorpion
Nu ai cum sa te simti bine printre oameni care nu vad in jur decat pericole si motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care sa te agati ca sa iesi la lumina, veti transforma impreuna ziua intr-un cor al plangerii.

Sagetator
Indiferent de varsta pe care o ai, esti totusi un copil in adancul sufletului tau si trebuie sa lasi acest copil sa se manifeste liber, din cand in cand.

Capricorn
Daca unii oameni a caror parere o asculti si o respecti iti spun ca un anumit lucru trebuie sa mearga intr-o anumita directie, ii crezi, de parca parerile lor ar fi avizate si documentate.

Varsator
Daca vezi ca planul inceput mai demult a ajuns intr-un punct critic, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie, semn ca cea in care mergeai inainte nu a fost cea mai buna alegere.

Pesti
Nu te lasa intimidat de cei care incearca sa-ti taie tie elanul si mai ales curajul de a visa cu ochii deschisi la un succes inca indepartat. Crede in el, fa toate sacrificiile de rigoare pentru a ajunge acolo.