Connect with us

Fapt divers

Horoscop- luni, 30 noiembrie

Previziunile astrale pentru luni, 30 noiembrie 2015.

Published

on

SAGETATOR
O sa fiti inconjurati de oameni tineri care se asorteaza cu spiritul vostru vesnic tanar si o sa fie o distractie pe cinste.

CAPRICORN
Va invita niste prieteni la masa, este cineva care isi serbeaza ziua numelui si poate o sa rulati kilometri buni pe autostrada pana la ei, daca simtiti nevoia.

VARSATOR
Se poate sa va duceti cu un cadou frumos la cineva care se casatoreste sau isi boteaza copilasul, ori face o tratatie de Sfantul Andrei.

PESTI
O sa va bucurati de prezenta cuiva, de vestile bune pe care vi le aduce si de optimimsul pe care vi-l insufla, va fi practic, un schimb emotional.

BERBEC
V-ati putea conversa pe net cu cineva la care nu puteti ajunge daca n-aveti bani pentru deplasare, pentru ca va este dor de cineva astazi.

TAUR
Cineva care avea o datorie la voi se achita si poate iesiti la o cafea, sa va cinstiti, sa va faceti planuri, poate, cu bataie lunga.

GEMENI
Va simtiti atrasi de cienva care seamana cu idealul vostru, cu mici diferente, peste care puteti trece totusi cu destula usurinta.

RAC
Se poate sa va cheme in vizita niste rude ca sa fiti impreuna intr-un moment fericit din viata lor si sa puneti la cale o mega petrecere.

LEU
Ceea ce parea un foc de paie, s-a dovedit o poveste de dragoste in toata regula si promite sa fie de durata pentru lei.

FECIOARA
O sa-si faca intrarea in viata voastra cineva care va apreciaza demult si acum isi face curaj sa va si declare.

BALANTA
O sa strangeti relatiile cu rudele apropiate, poate puneti la cale o revedere in week-endul urmator sau de sarbatori.

SCORPION
O sa strangeti niste bani ca sa le luati unor prieteni cadouri, poate le pregatiti si o masa festiva daca se nimeresc mai multi cu acelasi nume de Sfant, de sarbatorit.