Connect with us

Fapt divers

Horoscop – duminică, 7 februarie 2016

Published

on

Horoscop – duminică, 7 februarie 2016

VarsatorVărsător. S-ar putea să nu reușiți să terminați la timp ce aveți de făcut la serviciu. Păstrați-vă calmul și evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii! Relațiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă și aveți șanse să petreceți clipe de neuitat împreună cu persoana iubită.

 

 

 

PestiPești. Sunteti foarte bine dispus și optimist, în ciuda unei atmosfere nu tocmai vesele. Vă recomandăm să nu vă detașați prea mult de problemele celor din jur, ca să nu fiți considerați nepăsător. Atenție la orice act pe care îl semnați! S-ar putea să vă coste.

 

 

BerbecBerbec. Nu este o zi bună pentru afaceri sau întâlniri cu prietenii. În schimb, relațiile cu partenerul de viață merg bine. Spre seară, este posibil să aveți musafiri din altă localitate. Nu neglijați odihna!

 

 

 

TaurTaur. Se pare că începeți ziua cu o discuție aprinsă cu un bărbat. Sunteți nervos și este posibil să aveți reacții necontrolate față de colegi și de persoana iubită. Sfaturile unui prieten vă ajută să evitați o încurcătură juridică.

 

 

 

GemeniGemeni. Șeful își descarcă nervii tocmai pe dumneavoastră. Vă sfătuim să fiți prudent și să evitați discuțiile în contradictoriu. Ar fi bine să vă petreceți după-amiaza în familie și să nu ieșiți nicăieri. Împreuna cu partenerul de viață, puteți rezolva o problemă financiară care nu vă dă liniște de multă vreme.

 

 

RacRac. Dimineața s-ar putea să fiți indispus și chiar pesimist, din cauza lipsei banilor. Vă recomandăm să nu dezarmați. Se va găsi un prieten care să vă întindă o mână de ajutor.
Ar fi bine să nu vă ocupați de afaceri, pentru că nu aveți prea multe șanse de reușită. Evitați speculațiile!

 

 

LeuLeu. Aveți de făcut mai multe drumuri scurte în interes de serviciu. S-ar putea să vă loviți de dificultăți, probabil birocratice. Nu este o zi bună pentru a începe activități sau afaceri noi. Mai mult, există riscul să pierdeți bani. Vă recomandăm să amânați problemele delicate, care necesită putere de concentrare. Ar fi bine să vă limitați la activități de rutină.

 

 

FecioaraFecioară. S-ar putea să fiți dezamăgit și neliniștit din cauza unor probleme de familie. Doar partenerul de viață mai reușește să vă îmbărbăteze. Vă sfătuim să fiți atent la bani. Astăzi există riscul să pierdeți sume mici.

 

 

Balanta 1Balanță. Nu este exclus să vă enervați serios pentru că nu vă iese o afacere. Ar fi mai bine să o treceți la capitolul pierderi, decât să vă consumați. Vă recomandăm să fiți mai atent la serviciu, pentru că riscați să intrați în gura șefilor. Nu este momentul să faceți planuri de viitor.

 

 

 

ScorpionScorpion. Dimineața nu sunteți prea sociabil și vă cam ocolește inspirația. Evitați o ceartă cu persoana iubită și amânați călătoriile planificate pentru azi! Vă sfătuim să nu alergați după câștiguri necuvenite. Există riscul să intrați în conflict cu autoritățile.

 

 

 

SagetatorSăgetător. La serviciu, nu este momentul să vă revendicați drepturile. Este puțin probabil să aveți succes. Neînțelegerile din familie contribuie la starea de nervozitate. Vă sfătuim să amânați chestiunile importante. Astăzi nu vă puteți concentra prea bine. Petreceți seara în familie și reușiți să vă liniștiți.

 

 

 

CapricornCapricorn. Dimineața apar probleme neprevăzute care vă determină să vă schimbați programul. Un prieten vă propune o afacere care v-ar ajuta să vă redresați financiar.
Vă recomandăm să nu luați decizii pripite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro