Connect with us

Fapt divers

Horoscop- miercuri, 2 martie

Previziunile astrale pentru miercuri, 2 martie 2016.

Published

on

Berbec

Se pare ca nu aveti chef nici de munca, nici de distractii.Un scurt ragaz de singuratate si introspectie nu strica nimanui. Dar daca sunteti cautat de prieteni, nu-i evitati!

Taur

La locul de munca este preferabil sa va limitati la activitati de rutina, pe care le stapaniti foarte bine, si sa nu incepeti proiecte noi. In afaceri, cel mai bine ar fi sa amanati totul pe maine sau poimaine, inclusiv deplasarile.

Gemeni

Este posibil sa intampinati dificultati tocmai in domeniul in care, de obicei, va descurcati cel mai bine: comunicarea. De vina ar putea fi o stare de inhibitie cauzata de o configuratie astrala de scurta durata.

Rac

Daca aveti dificultati de concentrare, este normal si nu este cazul sa va ingrijorati. De asemenea, este posibil sa resimtiti o stare de oboseala accentuata. Amanati luarea deciziilor si, intre timp, sfatuiti-va cu cei apropiati!

Leu

Exista zile in care Leul, cat e el de Leu, nu se simte prea grozav in pielea lui. Iar astrele au decis ca azi este una dintre aceste zile.Cum sansele de a straluci in societate sunt minime, cel mai bine ar fi sa va retrageti discret si sa profitati de ragaz pentru a va incarca bateriile.

Fecioara

Pentru Fecioare, este o zi in care nu prea merita sa iasa din casa. Pe de o parte, se intrevad dificultati si riscuri sporite in afaceri si in activitatea profesionala. Pe de alta parte, sunt favorizate activitatile casnice si relatiile cu persoana iubita.

Balanță

O zi agitata pentru Balante, cu multe probleme de rezolvat pe diferite planuri. Nu este exclus sa va confruntati cu dificultati de natura financiara.Aveti toate sansele sa va mobilizati exemplar resursele de creativitate si energie si sa faceti fata cu brio.

Scorpion

Scorpionii ar face bine sa puna astazi afacerile si activitatea profesionala pe planul doi. In schimb, este o zi favorabila activitatilor casnice si relatiilor cu cei dragi.

Săgetător

S-ar putea sa fiti tentat sa incepei un nou proiect de afaceri sau o noua activitate la locul de munca, dar configuratia astrala de azi arata ca ati face mai bina sa va mai ganditi doua-trei zile. In schimb, astrele sunt favorabile vietii de familie si relatiei cu partenerul de viata.

Capricorn

Desi sunteti pus pe treaba ca intotdeauna, se pare ca nu prea sunteti in forma si nici intuitia nu va este de mare ajutor. Prin urmare, azi sunt recomandate activitatile simple, de rutina, in care riscurile sunt minime.

Vărsător

Varsatorii sunt azi intr-o forma excelenta din punct de vedere intelectual si creativ. Este cel mai bun moment pentru a pune la cale proiecte de afaceri si strategii. Fiindca aceasta situatie nu va dura mult, ar fi bine sa va organizati cat mai eficient, astfel incat sa puteti profita la maximum de acest moment favorabil.

Pești

S-ar putea sa nu fiti intr-o stare de spirit prea buna. Nu este exclus sa aveti impresia ca persoana iubita va neglijeaza.Chiar daca aveti tendinta de a va izola in tacere, nu evitati dialogul cu partenerul de viata!