Connect with us

Fapt divers

Regina drogurilor din Rio de Janeiro a fost arestată după ce a provocat o revoltă uriașă în favele

Danubia Rangel, în vârstă de 33 de ani, a devenit regina favelelor după ce …

Published

on

Danubia Rangel, supranumită Văduva Neagră, sau Regina drogurilor din Rio de Janeiro a fost arestată după ce a provocat o revoltă uriașă în fevele, fiind necesară intervenția a 1.000 de soldați pentru a calma spiritele.

Soția unuia dintre lorzii drogurilor din Rio de Janeiro a fost arestată după ce a condus o revoltă pentru a cuceri teritoriul controlat de soțul ei înainte de a fi arestat. Acțiunea condusă de aceasta a vizat preluarea controlului asupra favelei Rochina, una ditre cele mai violente din metropola braziliană.

Danubia Rangel, în vârstă de 33 de ani, a devenit regina favelelor după ce s-a căsătorită cu un lord al drogurilor și a preluat operațiunile acestuia după ce a fost arestat. Totuși, în urma unui conflict, rivalii soțului eu exilat-o din favele.

Rangel a condus o bandă formată din 100 de persoane înarmate înapoi în favela controlată de soțul ei, sperând să preia puterea. În urma revoltei, favela Rochina a fost aproape distrusă, cel puțin 10 persoane au fost ucise și mai multe au fostă roănite grav.

Pentru a pune capăt războiului dintre bandele rivale, armata braziliană a intervenit cu peste 1.000 de soldați, iar în urma acțiunii, Danubia a fost arestată și acuzată de perturbarea liniștii publice.

Tânăra era căutată de autoritățile braziliene după ce în luna martie a fost condamnată la 28 de ani de închisoare pentru trafic de droguri, dar a reușit să scape și, deși era una dintre cele ai căutate persoane din Brazilia, continua să ducă o viață de lux și să publice pe rețelele de socializare fotografii cu ea.

Dacă numele de Regina drogurilor și l-a câștigat datorită actualului soț Antonio Francisco Bonfim Lopes – supranumit Nem, porecla de Văduva Neagră o are după primul soț, Luis Fernando da Silva – poreclit Mandioca – un alt traficant de droguri a murit în timpul unei confruntări cu poliția în 2003. Doi ani mai târziu, iubitul ei de atunci, Marcelio de Souza Andrade, a fost apoi ucis de autorități.

sursa: libertatea.ro