Connect with us

Fapt divers

Bobby din „Dallas” a ajuns de nerecunoscut

Actorul Patrick Duffy trece printr-o adevărată dramă

Published

on

Bobby din „Dallas” a ajuns de nerecunoscut. Actorul Patrick Duffy trece printr-o adevărată dramă, iar durerea l-a distrus: „În urmă cu șase luni, inima mea s-a oprit…”

Actorul Patrick Duffy a cucerit inimile tuturor românilor cu rolul lui din „Dallas”, fiind, în special, personajul preferat al femeilor, care suspinau de câte ori îl vedeau. Însă, 2017 a fost un an tare greu pentru actor. Acesta a trecut prin momente cumplite și durerea l-a distrus și l-a transformat complet.

Starul din „Dallas” s-a retras din viața publică de anul trecut. Recent a apărut pentru prima dată, în urmă cu câteva zile,  la un eveniment organizat de postul TV Hallmark și a șocat pe toată lumea cu apariția lui, devenind de nerecunoscut. Patrick era lăudat de toată lumea că la 69 de ani arată impecabil și pentru el timpul parcă stă în loc, însă acesta s-a schimbat total în doar câteva luni.

 

A slăbit brusc și parcă a îmbătrânit peste noapte, însă abia acum a dezvăluit ce dramă a trăit. „ În această zi, acum șase luni, inima mea s-a oprit. Încă mai trăiesc pentru că asta a fost dorința ei. Vom fi împreună pentru totdeauna. Îți multumesc pentru toată iubirea și grija”, a scris Patrick, abia pe 23 iunie pe Twitter.

 

Patrick Duffy și Carlyn Rosser Duffy erau căsătoriți din 1974

În ultimele luni, au tot apărut știri care anunțau că soția lui, Carlyn Rosser Duffy, este grav bolnavă, însă aceasta s-a stins din viață pe 23 ianuarie.  Patrick nu a vrut să spună nimic despre tragedia prin care trece și și-a înmormântat iubita soție în secret. Durerea a fost atât de mare pentru el că aproape l-a distrus. Actorul este vizibil afectat de pierderea ei, însă, cu toate acestea, a găsit puterea să zâmbească în fața fotografiilor.

Patrick Duffy și Carlyn Rosser erau căsătoriți din anul 1974 și aveau un mariaj fericit. Ei au împreună doi copii: Padraig Terence şi Connor Frederick și patru nepoţi.

În urmă cu câțiva ani, Patrick s-a luptat și cu cancerul de piele de care a scăpat, însă, la începutul lunii aprile 2013.

 

Fotografii: Hepta/Northfoto

sursa: libertatea.ro