“Nu vreau sa schimb nimic la 180 de grade, dar as vrea sa schimb perceptia pe care unii oameni o au asupra gatitului!” – interviu cu food blogger Alexandra Cauc
Publicat de Cosmin Meca, 1 martie 2021, 11:15
In minutele urmatoare o sa ne intoarcem la 180 de grade si nu cu referinta neaparat la o schimbare, asa cum spune si invitata interviului de azi, ci la gradele din cuptor, precum si la perceptia despre gatit. Alexandra Cauc este food blogger din Craiova si site-ul ei 180degrade.com este dedicat tuturor persoanelor, intrucat ea crede cu tarie in faptul ca atata timp cat reteta este respectata pas cu pas, oricine poate sa gateasca.
Alexandra a vorbit despre retelele ei preferate, condimentele pe care recomanda sa le avem oricand in bucatarie, dar ofera si sfaturi pentru cei care se gandesc sa isi inceapa propriul blog de retete.
Invitata la emisiunea Pulsul Zilei, bloggerul a vorbit cu Daria Andriescu si despre urmatoarea destinatie de vacanta in care abia asteapta sa incerce mancarea, dar si despre unele dintre gresesile pe care sa le evitam in bucatarie: