Bolnavii care în perioada sărbătorilor de iarnă sunt internați în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu vor avea un meniu de sărbătoare
Publicat de Cosmin Meca, 24 decembrie 2021, 10:20
Bolnavii care în perioada sărbătorilor de iarnă sunt internați în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu vor avea un meniu de sărbătoare.
Nu vor lipsi sarmalele, friptura și cozonacul. În această perioadă, pacienții care rămân internați sunt bolnavi de coronavirus, sunt operați sau sunt cazuri urgente, a precizat purtătorul de cuvânt al unității medicale, Mihaela Țicleanu.
De Crăciun, meniul va conține ciorbă de legume cu oase, de perișoare sau de legume drese cu ou, friptură de pui cu piure de cartofi, sarmale, varză cu piept de pui, piept de pui cu orez, portocale, cozonac.
De Revelion, pacienții vor consuma, în funcție de dieta recomandată de medic, ciorbe de legume a la grec, de perișoare cu oase, varză călită cu friptură de pui, cartofi ungurenești cu pulpe de pui, sarmale, portocale și cozonac. Anul acesta vizitele în spital sunt interzise.