Connect with us

Electorale

Agenda electorală: alegeri locale – 29 mai

Published

on

Partidul Național Liberal își asumă formarea clasei de mijloc în mediul rural, pentru a revitaliza satele românești, afirmă liderul PNL Nicolae Ciucă, la finalul unei serii de întâlniri cu cetățeni din localitățile Ianca, Brastavățu și Izbiceni județul Olt.



Declaratia a fost făcută la un eveniment de prezentare a candidaților PNL Ionel Emanuel Oproiu la șefia Consiliului Județean Olt și Mario de Mezzo la primaria Slatina. 

Președintele PNL, Nicolae Ciucă și secretarul general PNL, Lucian Bode, sunt prezenţi astăzi în judeţele Gorj şi Mehedinţi, fiind programate întâlniri cu alegătorii din Orşova, Drobeta Turnu Severin şi Bumbeşti Jiu. După-amiază va fi organizată o conferinţă de presă în parcul central din Târgu Jiu.

Din partea social democraților, la șefia Consiliului Județean Olt candidează Marius Oprescu. El spune că își dorește un nou mandat alături de echipa PSD de consilieri județeni pentru legislatura 2024-2028. Marius Oprescu:


Declarații consemnate de corespondentul RRA în județul Olt, Laura Stoican.

Candidatul AUR la preşedinţia Consiliul Judeţean Dolj este deputatul Ringo Dămureanu. La o întâlnire cu alegătorii din Craiova el a vorbit despre proiectele necesare judeţului, în domenii precum agricultura sau infrastructura rutieră.


A consemnat corespondentul RRA în Dolj, Florin Firu.