Connect with us

Regional

Craiova: Târg de adopții canine, în Parcul Romanescu

Published

on

Salubritate  Craiova, prin Adăpost Canin Craiova, va organiza un nou târg de adopții, care va avea loc, duminică, 22 septembrie, începând cu ora 10.00, în zona Foișor a Parcului „Nicolae Romanescu” din Craiova.

Opt câini vor fi disponibili pentru adopție, care este gratuită și se face, doar în baza actului de identitate. Câinii sunt sterilizați, microcipați, deparazitați și vaccinați.

„La inițiativa adăpostului, se alătură și sponsorul tradițional Maxi Pet România, care va oferi pachete – cadou adoptatorilor, precum și Centrul Național de Educare Canină, recunoscut, în întreaga țară, pentru activitatea și implicarea în salvarea de vieți. Astfel, membri ai CNEC vor fi prezenți la târgul de adopții, alături de câinii de salvare, evenimentul devenind, astfel, un prilej de a cunoaște exemplarele canine, în general, și de a învăța lucruri noi despre educarea canină. Totodată, la târg vor participa și ofițeri din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor – Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj, partenerii noștri specializați în prevenție, dar și în responsabilizarea cetățenilor, în ceea ce privește drepturile animalelor. Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova”, se arată în comunicatul Salubritate Craiova.