Connect with us

Regional

Tehnologii emergente și inovații în sănătate la UMF Craiova

Published

on

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova vă invită la prima ediție a conferinței MedPharmTech Transfer Craiova, care va avea loc pe 3 octombrie 2024, în Aula Magna a UMF Craiova (Bdv.1 Mai, nr 66), de la ora 12.00.

Evenimentul își propune să reducă diferența dintre cunoașterea științifică și aplicarea practică în domeniul sănătății, prin promovarea integrării rezultatelor cercetărilor și inovațiilor medicale în politicile și practicile din acest sector.

Participanții la conferință vor avea ocazia să exploreze modalități de implementare a rezultatelor cercetărilor în mediul real, să se conecteze cu experți din mediul academic, centre de cercetare și reprezentanți ai sectorului de afaceri din domeniul sănătății, să inițieze și să consolideze colaborări și echipe de cercetare. UMF Craiova își va prezenta centrele de cercetare și serviciile oferite către colaboratori.

Evenimentul va include prezentări pe teme cheie, cum ar fi: transfer tehnologic și cercetare aplicată, tehnologii emergente și inovații, tehnologii farmaceutice inovatoare, proiecte regionale și infrastructură de cercetare. Cele mai valoroase tehnologii prezentate vor fi premiate la finalul conferinței.

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova este dedicată formării profesioniștilor în domeniul sănătății și cercetării de înaltă calitate, iar Centrul de Transfer Tehnologic joacă un rol esențial în facilitarea colaborării între mediul academic și industrie, contribuind la implementarea inovațiilor în domeniul sănătății.

Sursă text: Departamentul de informare, promovare și mediatizare al UMF Craiova

Sursă foto: Departamentul de informare, promovare și mediatizare al UMF Craiova