Connect with us

National

Noi reparații la Podul Prieteniei, între Giurgiu şi Ruse

Published

on

De astăzi, au fost impuse restricţii rutiere, şi pe partea română a Podului Prieteniei, după ce au început lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie, pe o distanţă de 50 de metri, concomitent cu lucrările de reabilitare, efectuate pe partea bulgară.

Circulaţia autovehiculelor, între Giurgiu şi Ruse, se desfăşoară în mod alternativ, pe o singură bandă şi semaforizat, începând de astăzi, de la ora 12.00. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Fontieră Giurgiu preconizează o creştere a timpilor de aşteptare, atât pe sensul de ieşire din ţară, cât şi pe cel de intrare.

Lucrările se vor efectua zilnic, între orele 8.00  – 17.00. Poliţia de Frontieră face apel la înţelegerea participanţilor la traficul transfrontalier şi îi asigură că au fost luate toate măsurile, astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

Şoferilor li se recomandă să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria şi să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei, pentru anumite intervale de timp.

sursa: romania-actualitati.ro