Cartofii reduc riscul apartiei de cancer gastric
Publicat de Cosmin Meca, 2 decembrie 2015, 13:00 / actualizat: 4 decembrie 2015, 10:30
Potrivit cercetătorilor chinezi, care au efectuat recent un studiu, includerea în dietă a unor cantităţi importante de legume cum ar fi conopida, cartoful şi ceapa reduce riscul de apariţie a cancerului gastric. De asemenea, apariţia cancerului la ficat poate fi prevenită consumând destul de des varză albă şi varză de Bruxelles, precum şi ţelină. Toate aceste legume conţin o cantitate mare de vitamina C, care este un important antioxidant. Vitamina C este unul din micronutrienţii esenţiali pentru organismul uman, având rol antioxidant, intervenind în catalizarea reacţiilor chimice. Cercetătorii chinezi au reamintit faptul că sarea, alcoolul şi conservele cresc riscul de apariţie a cancerului gastric. Puteţi reduce riscul de cancer la stomac, renunţând la fumat şi prin limitarea alcoolului.
Noi vă recomandăm o super rețetă de cartofi:
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.