Cele mai bune mancaruri, la GastroPan2016
Publicat de Cosmin Meca, 26 ianuarie 2016, 17:00 / actualizat: 27 ianuarie 2016, 8:51
Brutari artizani pricepuți, tehnologi pregătiți să surprindă consumatorii cu cele mai inovatoare gusturi, cofetari talentați, artiști în decorarea torturilor și bucătari plini de idei îndrăznețe se vor întrece în primăvară la Concursurile GastroPan. Competițiile se vor desfășura în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Expoziției Internaționale GastroPan, cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificație, cofetărie și HoReCa, care va avea loc în perioada 7-9 aprilie 2016 la Târgu Mureș.
Concursurile GastroPan, la care sunt așteptați să se întreacă peste 200 de brutari, cofetari și bucătari din toate colțurile țării reprezintă un adevărat magnet pentru vizitatori, oferind totodată șanse de afirmare pentru meseriașii care activează în domeniu.
Ca o noutate în acest an, la competiția pentru titlul ‘Pâinea Anului 2016’ sunt 2 subcategorii, în funcție de procesul tehnologic — artizanal sau industrial, și de cantitatea produsă zilnic. Se urmărește astfel atât valorificarea talentelor micilor producători, cât și aprecierea investițiilor în cercetare și dezvoltare ale producătorilor industriali.