Detoxifierea ficatului cu suc de mere
Publicat de Cosmin Meca, 29 iunie 2016, 12:17
Detoxifierea cu suc de mere îţi va mineraliza si vitaminiza organismul şi nu este greu de ţinut.
Beneficiile sucului de mere în detoxifierea ficatului
Detoxifierea ficatului duce la restabilirea stării de bine a corpului şi curăţă toxinele din organism. Ficatul este unul dintre cele mai importante organe şi de aceea detoxifierea trebuie să înceapa cu el.
Cura cu suc de mere sau cu mere consumate ca atare mai ajută şi în alte afecţiuni, precum:
- energizarea ficatului
- stimularea activităţii musculare
- combaterea asteniilor
- remedierea stărilor de depresie cauzate de deficitul de vitamina C
- ajutorul în eliminarea nisipului şi a pietrelor de la rinichi
- eliberearea cailor respiratorii
- prevenirea calculilor biliari
Deroxifierea cu suc de mere nu durează mai mult de 5 zile, deoarece pot apărea carenţe la nivelul proteinelor. În tot acest timp se vor consuma numai mâncăruri uşoare şi se va bea câte un litru de suc de mere pe zi.
Ultima masă trebuie luată la ora 19.00, cel târziu.
Sucul de mere se bea cu câteva minute înainte de masă sau la două ore după, niciodată în timpul mesei şi neapărat proaspăt; sucul se obţine prin stoarcerea merelor prin storcător. Nectarul astfel obţinut îţi va înmuia calculii biliari sau pietrele din ficat, lucru ce va facilita eliminarea lor.
Detoxifierea cu suc de mere ne ajută la slabit
Merele combat asimilarea grasimilor şi scad apetitul, acestea sunt bogate în fibre şi sărace în calorii. În cazul curelor de slăbire, se recomandă consumul de mere crude sau coapte, pentru a elimina excesul de apă din organism.
Pe lânga combaterea kilogramelor în plus, merele sunt recomandate şi persoanelor care suferă de reumatism, ele conţin acid malic şi potasiu şi ajută la eliminarea sărurilor depuse pe articulaţii
Sursă: diete-sanatoase
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.