Dulcegarii de weekend
Publicat de Cosmin Meca, 19 septembrie 2015, 17:28
Biscuiții preparați acasă au devenit un lucru rar din moment ce produsul poate fi găsit cu ușurință în orice magazin.
Rețeta este destul de simplă și necesită doar un pic de răbdare. E nevoie de o ceașcă de unt topit, una de smântână, două cești de zahăr, o cană de făină, un ou, un plic de praf de copt.
Prepararea e una care poate fi la îndemâna oricărei gospodine care dorește să încerce biscuiții de casă. Se frământă un aluat potrivit, se întinde foaia pe masă, apoi se taie în forme diferite — deja în unele magazine se pot găsi asemenea forme ori se pot comanda on-line. Odată formele tăiate, se pun în tava acoperită în prealabil cu hârtie pentru copt, apoi se introduc în cuptor, la un foc mediu, până prind o pojghiță ușor întărită.
Biscuiții de casă sunt un excelent desert pentru copii, dar pot însoți cafeaua de dimineață sau un ceai.
Sursa: Agerpres