„Gustul copilăriei – sau despre savoarea bucătăriei de altădată”, la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”
Publicat de Alin Cirtina, 2 februarie 2024, 17:59
La Tg.Jiu, Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” organizează Clubul Minților Deschise. În cadrul acestuia va avea loc dezbaterea „Gustul copilăriei – sau despre savoarea bucătăriei de altădată”.
Activitatea are loc miercuri, 7 februarie, de la ora 09:00, la sediul muzeului. Programul evenimentului constă în vizitarea expoziției de istorie și arheologie, cu accent pe modul de preparare a hranei în Gorj, din Preistorie până în Epoca Contemporană, urmată de atelierul interactiv „Importanța gastronomiei locale, pentru păstrarea identității naționale în context european”.
Participarea este gratuită. Vârsta minimă a celor interesați este 35 de ani.
A consemnat Irina Spiță, Radio Oltenia Craiova.
Sursă foto: facebook.com/Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”