Publicat de Cosmin Meca,
4 noiembrie 2017, 08:00 / actualizat: 30 ianuarie 2021, 11:37
Delicios și rapid, perfect pentru un prânz sățios sau o cină rapidă și gustoasă, când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru gătit și nici chef să deschizi cuptorul, tarta cu cartofi la tigaie este soluția salvatoare!
Ai nevoie de următoarele ingrediente:
1 kg de cartofi
400 gr cașcaval afumat
2 căței de usturoi
50 gr unt
150 gr bacon
1 legătură de patrunjel
Sunt gata în 30 de minute și 4 pași foarte simpli:
1. Spală și curăță cartofii, apoi taie-i în felii nu foarte groase
2. Feliile de cartofi se pun la prăjit într-o tigaie în cele 50 de grame de unt topit, împreună cu baconul tăiat cubulețe. Se lasa la prăjit 15 minute
3. Când sunt aurii și prăjiți, se adaugă usturoiul pisat, se amestecă și deasupra se pun felii de cașcaval afumat
4. Se mai lasă pe aragaz până când cașcavalul este topit, cartofii sunt gata, apoi se presară pătrunjel tocat peste și se servește imediat
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Cookie-urile strict necesare
Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.